Omelet met groene kruiden
Aan de slag
Breek de eieren in een kom en klop los met 2 el water. Roer de kruiden erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.
Verhit de boter in een koekenpan. Giet, zodra de boter is gesmolten maar nog niet bruin is, de eieren in de pan. Laat de omelet op laag vuur 4 min. stollen. Keer de omelet en bak nog 2 min. Serveer met brood en een groene salade.
Omelet bakken
Instructievideo - 04:14 min.
Omelet met groene kruiden
null personen
115 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breek de eieren in een kom en klop los met 2 el water. Roer de kruiden erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.
Verhit de boter in een koekenpan. Giet, zodra de boter is gesmolten maar nog niet bruin is, de eieren in de pan. Laat de omelet op laag vuur 4 min. stollen. Keer de omelet en bak nog 2 min. Serveer met brood en een groene salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eieren
¼ bakje platte peterselie
¼ bakje dille
¼ bakje bieslook
20 g boter