Kaneel-appelsoufflé
bewaar
bewaar

Kaneel-appelsoufflé

55 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Schaal invetten. Eieren splitsen. In pan boter verwarmen. Bloem erdoor roeren. Melk scheutje voor scheutje erdoor roeren tot gladde saus ontstaat. Suiker en vanillesuiker erdoor roeren. Door saus, appelmoes, citroensap en kaneel roeren. In schone vetvrije kom eiwitten stijfkloppen. Saus luchtig door eiwitten spatelen. Soufflémengsel in schaal scheppen in midden van oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar bakken. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaneel-appelsoufflé

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig