Filetlapjes in sojasaus
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.
Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.
Filetlapjes in sojasaus
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.
Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 schaal filetlapjes
4 el Japanse sojasaus
1 blik zwarte bonen
4 el zonnebloemolie
1 struik paksoi