Filetlapjes in sojasaus
bewaar
bewaar

Filetlapjes in sojasaus

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.

Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.

Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.

algemeenBewaar de sojasaus op een donkere en koele plek. U kunt de geopende fles ongeveer 1 jaar bewaren. Kijk op de verpakking voor de uiterste houdbaarheidsdatum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Filetlapjes in sojasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig