Zalm met broccoli
Mooi oosters gerecht dat in 20 minuten op tafel staat.
Aan de slag
Dep de zalm droog. Meng sojasaus met honing en peper naar smaak in een lage schaal. Bedek de vis ermee, laat de vis in de schaal liggen en zet apart. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Verhit olie in een wok. Snijd de ui in dunne ringen en bak de ui in 6 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de grillpan.
Vet in met de rest van de olie en gril de zalm op middelhoog vuur in 4 min. net gaar. Keer halverwege. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de broccoli en ui erdoor. Breng op smaak met de rest van de sojasaus en serveer met de zalm.
Vis grillen
Instructievideo - 00:43 min.
Zalm met broccoli
Mooi oosters gerecht dat in 20 minuten op tafel staat.
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dep de zalm droog. Meng sojasaus met honing en peper naar smaak in een lage schaal. Bedek de vis ermee, laat de vis in de schaal liggen en zet apart. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Verhit olie in een wok. Snijd de ui in dunne ringen en bak de ui in 6 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de grillpan.
Vet in met de rest van de olie en gril de zalm op middelhoog vuur in 4 min. net gaar. Keer halverwege. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de broccoli en ui erdoor. Breng op smaak met de rest van de sojasaus en serveer met de zalm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g diepvries wilde zalm
5 el Japanse sojasaus
2 el vloeibare honing
500 g broccoli
3 el zonnebloemolie
2 uien
250 g mihoen
Dit heb je nodig
grillpan