Vega tjaptjoi
bewaar
bewaar

Vega tjaptjoi

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de bevroren tuinerwten. Laat met de deksel op de pan staan. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de roerbakmix 4 min. op hoog vuur. Voeg de gegrilde stukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de taugé en woksaus erbij en houd op laag vuur warm.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Bak de rijst 1 min. Breek de eieren erboven en schep 3 min. door, zodat het goed mengt en het ei gaar wordt. Serveer met het groentemengsel.

variatietipDe rest van de woksaus is lekker in oosterse roerbak met peultjes. Kijk op ah.nl/allerhande voor het recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vega tjaptjoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig