Vega tjaptjoi
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de bevroren tuinerwten. Laat met de deksel op de pan staan. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de roerbakmix 4 min. op hoog vuur. Voeg de gegrilde stukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de taugé en woksaus erbij en houd op laag vuur warm.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Bak de rijst 1 min. Breek de eieren erboven en schep 3 min. door, zodat het goed mengt en het ei gaar wordt. Serveer met het groentemengsel.
Vega tjaptjoi
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de bevroren tuinerwten. Laat met de deksel op de pan staan. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de roerbakmix 4 min. op hoog vuur. Voeg de gegrilde stukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de taugé en woksaus erbij en houd op laag vuur warm.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Bak de rijst 1 min. Breek de eieren erboven en schep 3 min. door, zodat het goed mengt en het ei gaar wordt. Serveer met het groentemengsel.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
150 g diepvries tuinerwten
4 el zonnebloemolie
400 g champignonroerbakmix
350 g vegetarische gegrilde stukjes
125 g taugé
100 ml woksaus gember-knoflook
2 middelgrote eieren