Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus
Vegetarisch + budgetproof + in 10 minuten klaar = aanschuiven maar!
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de vegetarische balletjes 1 min.
Voeg de sperziebonen, tuinerwten en de pastasaus toe en verwarm nog ca. 8 min. met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout. Roer regelmatig door.
Verdeel de rijst en de vegetarische balletjes met de groenten in tomatensaus over de borden. Verkruimel de kaas erover.
Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus
Vegetarisch + budgetproof + in 10 minuten klaar = aanschuiven maar!
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de vegetarische balletjes 1 min.
Voeg de sperziebonen, tuinerwten en de pastasaus toe en verwarm nog ca. 8 min. met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout. Roer regelmatig door.
Verdeel de rijst en de vegetarische balletjes met de groenten in tomatensaus over de borden. Verkruimel de kaas erover.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte snelkookrijst
1 el milde olijfolie
200 g vegetarische balletjes
450 g diepvries gebroken sperziebonen
225 g diepvries fijne tuinerwten
690 g Bertolli pastasaus tradizionale
100 g witte kaas