Penne alla vegetariana
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Snijd de winterpeen en de bleekselderij in plakjes. Voeg de kruiden, peen en bleekselderij toe en bak 5 min. mee. Doe de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. koken. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Giet de pasta af en schep door de saus. Bak 1 min. mee. Lekker met geraspte Grana Padano (kaas).
Penne alla vegetariana
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Snijd de winterpeen en de bleekselderij in plakjes. Voeg de kruiden, peen en bleekselderij toe en bak 5 min. mee. Doe de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. koken. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Giet de pasta af en schep door de saus. Bak 1 min. mee. Lekker met geraspte Grana Padano (kaas).
serveertip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 knoflook
4 el traditionele olijfolie
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
250 g winterpeen
3 stengels bleekselderij
400 g tomatenblokjes
300 g volkorenpenne