Penne alla vegetariana
bewaar
bewaar

Penne alla vegetariana

30 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Snijd de winterpeen en de bleekselderij in plakjes. Voeg de kruiden, peen en bleekselderij toe en bak 5 min. mee. Doe de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. koken. Breng op smaak met peper en zout.

Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Giet de pasta af en schep door de saus. Bak 1 min. mee. Lekker met geraspte Grana Padano (kaas).

serveertipLekker met geraspte Grana Padano (kaas). Dit product staat niet in de Schijf van Vijf en is een dagkeuze. Kijk voor meer uitleg over dag- en weekkeuzes op voedingscentrum.nl.
algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Bak 10 min. in de hapjespan, schep regelmatig om.
algemeenU kunt het gerecht extra pit geven door er chilipeper (molen 26 g) over te malen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne alla vegetariana

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig