Kippensoep met kokos
bewaar
bewaar

Kippensoep met kokos

23 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Korianderblaadjes van takjes plukken en beide bewaren. Ui en knoflook pellen en in stukken snijden. Limoen uitpersen. Helft van peper met ui, knoflook en korianderstengels in keukenmachine fijnmalen, of hakken en in vijzel stampen.

In pan olie verhitten. Gemalen mengsel en laos toevoegen en op laag vuur ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Vervolgens 1 dl kokosmelk toevoegen en al roerend ca. 1 minuut laten koken. Kip in pan doen en al omscheppend ca. 3 minuten verwarmen. Rest van kokosmelk, vissaus en limoensap toevoegen. Met 4 dl water aan de kook brengen en ca. 2 minuten zachtjes laten koken. Met vissaus op smaak brengen. Blaadjes koriander en rest van peperreepjes erdoor roeren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippensoep met kokos

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig