Visstoof met bonen
bewaar
bewaar

Visstoof met bonen

Vrijdag visdag! Maar natuurlijk op andere dagen minstens zo lekker.

35 min. bereiden / 10 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn en de uien in dunne ringen. Snijd de venkel in dunne plakken. Laat de bonen uitlekken en snijd de peterselie fijn. Ontvel de tomaten en snijd in stukken.

Snijd de worstjes in stukjes van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worst in 4 min. gaar. Neem uit de pan.

Fruit de knoflook met de uien 3 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de saffraan en venkel toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomaten en alle bonen toe. Laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. stoven. Doe de worst terug in de pan en schep om. Breng op smaak met peper en zout.

Bestrooi de kabeljauw met peper en zout en leg in de pan tussen het groente-worstmengsel. Laat met de deksel op de pan in 8 min. gaar worden. Bestrooi met de peterselie. Bon appétit!

combinatietipLekker met ambachtelijk meergranen stokbrood (AH Excellent)

Visstoof met bonen

Instructievideo - 03:04 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visstoof met bonen

Vrijdag visdag! Maar natuurlijk op andere dagen minstens zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig