Stoere chili
bewaar
bewaar

Stoere chili

30 min. bereiden / 5 uur wachten

15 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 140 °C. Snijd de riblappen in stukjes van 2 cm. Halveer de uien en maal de ui en knoflook fijn in de keukenmachine.

Verhit de olie in de braadpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin. Voeg de chorizo toe en bak 4 min. mee. Voeg het ui-knoflookmengsel, de komijn, kruidnagels, oregano, chilipeper naar smaak en het kaneelstokje toe en bak nog 2 min. Voeg de azijn, tomaten en het kokend water toe. Zet in het midden van de oven. Stoof het vlees met de deksel op de pan in 5 uur gaar.

Doe ondertussen alle bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Neem na 4 uur de deksel van de pan en voeg de bonen toe. Neem uit de oven.

Vlaams draadjesvlees maken

Instructievideo - 06:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stoere chili

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig