Vegetarische 'carpaccio'
De vegetarische variant van de klassieke carpaccio met een heerlijke honing-mosterddressing.
Aan de slag
Klop een dressing van de wijnazijn, olijfolie, mosterd en honing.
Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een scherp mes, kaasschaaf of plakjesrasp.
Leg de plakjes biet dakpansgewijs op de borden en besprenkel met de dressing. Verdeel de rucola over de bietencarpaccio.
Vegetarische 'carpaccio'
De vegetarische variant van de klassieke carpaccio met een heerlijke honing-mosterddressing.
voorgerecht
null personen
125 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop een dressing van de wijnazijn, olijfolie, mosterd en honing.
Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een scherp mes, kaasschaaf of plakjesrasp.
Leg de plakjes biet dakpansgewijs op de borden en besprenkel met de dressing. Verdeel de rucola over de bietencarpaccio.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el rodewijnazijn
3 el extra vierge olijfolie
2 tl dijonmosterd
1 tl vloeibare honing
500 g gekookte bieten
40 g rucola