Vegetarische 'carpaccio'
bewaar
bewaar

Vegetarische 'carpaccio'

De vegetarische variant van de klassieke carpaccio met een heerlijke honing-mosterddressing.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Klop een dressing van de wijnazijn, olijfolie, mosterd en honing.

Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een scherp mes, kaasschaaf of plakjesrasp.

Leg de plakjes biet dakpansgewijs op de borden en besprenkel met de dressing. Verdeel de rucola over de bietencarpaccio.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische 'carpaccio'

De vegetarische variant van de klassieke carpaccio met een heerlijke honing-mosterddressing.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig