Salade van bieten, wortel en kaas
Aan de slag
Snijd de wortels in de lengte in kwarten. Kook ze 2 min. in water met zout. Giet af en spoel onder de kraan tot ze koud zijn. Droog ze op een schone theedoek of met keukenpapier. Schrap met een mes het vel van de bieten. Snijd in dunne parten.
Maak in een schaal een dressing van de olie, de azijn en peper en zout naar smaak. Voeg de groenten toe en schep om. Verdeel de salade over 4 borden en verbrokkel de kaas erover.
Salade van bieten, wortel en kaas
bijgerecht
null personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de wortels in de lengte in kwarten. Kook ze 2 min. in water met zout. Giet af en spoel onder de kraan tot ze koud zijn. Droog ze op een schone theedoek of met keukenpapier. Schrap met een mes het vel van de bieten. Snijd in dunne parten.
Maak in een schaal een dressing van de olie, de azijn en peper en zout naar smaak. Voeg de groenten toe en schep om. Verdeel de salade over 4 borden en verbrokkel de kaas erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bos peen
4 gekookte bieten
6 el olijfolie extra vierge
3 el rodewijnazijn
150 g zachte geitenkaas