Gegratineerde tilapiafilet
Aan de slag
Tilapiafilets bestrooien met zout en peper. Citroensap erover schenken en ca. 15 minuten laten intrekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In kom koksroom met zuivelspread vermengen. Tilapiafilets met keukenpapier droogdeppen en in ovenschaal leggen. Roommengsel over vis verdelen. Bestrooien met Parmezaanse kaas en ca. 10 cm onder hete grill in 8 à 10 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met wortel(salade) en gekookte krieltjes met peterselie.
Gegratineerde tilapiafilet
hoofdgerecht
null personen
315 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tilapiafilets bestrooien met zout en peper. Citroensap erover schenken en ca. 15 minuten laten intrekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In kom koksroom met zuivelspread vermengen. Tilapiafilets met keukenpapier droogdeppen en in ovenschaal leggen. Roommengsel over vis verdelen. Bestrooien met Parmezaanse kaas en ca. 10 cm onder hete grill in 8 à 10 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met wortel(salade) en gekookte krieltjes met peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tilapiafilets
0 zout en (versgemalen) peper
1 el citroensap
2 el koksroom
1 bakje zuivelspread
3 el Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
ondiepe ovenschaal, inhoud ca. 1 1/2 liter
keukenpapier