Tilapiafilet met gedroogde tomaat
bewaar
bewaar

Tilapiafilet met gedroogde tomaat

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Tomaten ca. 15 minuten in 200 ml warm water weken en afspoelen met koud water. Intussen tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook en prei ca. 3 minuten bakken. Wijnsaus toevoegen. Visfilets bestrooien met zout en peper en op preimengsel leggen. Vis afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Vis en groente voorzichtig uit pan scheppen. Tagliatelle erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapiafilet met gedroogde tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig