Sieradensalade
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen komkommer wassen, overdwars halveren en in plakjes snijden. Kip in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Elke kaasplak in 5 driehoekjes snijden. Maïs, doperwten en zilveruitjes laten uitlekken. Eieren pellen, overdwars halveren en in plakjes snijden.Alle ingrediënten, behalve kaas en dressing door sla scheppen. Salade over vier borden verdelen en dressing erover sprenkelen. Kaasdriehoeken als kroon op midden van salade zetten. Serveren met stokbrood.
Sieradensalade
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen komkommer wassen, overdwars halveren en in plakjes snijden. Kip in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Elke kaasplak in 5 driehoekjes snijden. Maïs, doperwten en zilveruitjes laten uitlekken. Eieren pellen, overdwars halveren en in plakjes snijden.Alle ingrediënten, behalve kaas en dressing door sla scheppen. Salade over vier borden verdelen en dressing erover sprenkelen. Kaasdriehoeken als kroon op midden van salade zetten. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
1 komkommer
1 kipfilet fumé
3 tomaten
4 plakken kaas
1 blikje maïskorrels crispy
1 blikje doperwtjes extra fijn
80 g zilveruitjes zoetzuur
1 zakje friséesla
1 bakje Thousand Island dressing