Sieradensalade
bewaar
bewaar

Sieradensalade

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen komkommer wassen, overdwars halveren en in plakjes snijden. Kip in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Elke kaasplak in 5 driehoekjes snijden. Maïs, doperwten en zilveruitjes laten uitlekken. Eieren pellen, overdwars halveren en in plakjes snijden.Alle ingrediënten, behalve kaas en dressing door sla scheppen. Salade over vier borden verdelen en dressing erover sprenkelen. Kaasdriehoeken als kroon op midden van salade zetten. Serveren met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sieradensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig