Couscoustorentjes
Aan de slag
Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Erwten koken volgens gebruiksaanwijzing. Gerookte kip in kleine blokjes snijden. Mango cubes laten uitlekken. Veldsla en mango over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Gerookte kip, erwten en Indiase kerriepasta door couscous mengen. Couscous in schaaltje drukken en op borden storten.
Couscoustorentjes
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Erwten koken volgens gebruiksaanwijzing. Gerookte kip in kleine blokjes snijden. Mango cubes laten uitlekken. Veldsla en mango over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Gerookte kip, erwten en Indiase kerriepasta door couscous mengen. Couscous in schaaltje drukken en op borden storten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
150 g doperwten extra fijn (diepvries)
250 g kipfilet fumé
2 bakjes mango cubes
1 zakje veldsla
1 bakje Thousand Island dressing
2 eetlepels milde Indiase kerriepasta
Dit heb je nodig
schaaltje inhoud 3 dl