Rollade
bewaar
bewaar

Rollade

Zo wordt je rollade perfect gaar: eerst rondom bakken en dan langzaam garen in de oven.

10 min. bereiden / 45 min. oventijd / 1 uur 10 min. wachten

2 ingrediënten

Aan de slag

Laat de rollade in 60 min. op kamertemperatuur komen.

Verhit de boter in een ovenvaste ovale braadpan. Bestrooi de rollade met peper en zout. Braad in 4 min. op hoog vuur rondom bruin aan. Zet de pan zonder deksel in het midden van de oven en braad ca. 45 min. Keer de rollade halverwege en bedruip met bakvet, zo blijft het vlees sappig.

Laat de rollade uit de oven 10 min. rusten met de deksel op de pan. De vleessappen herverdelen zich dan, zodat het vlees lekker sappig wordt. Verwijder eventueel het netje en snijd de rollade in plakken.

serveertip*Tijdelijk in assortiment in december.

Rollade braden

Instructievideo - 04:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rollade

Zo wordt je rollade perfect gaar: eerst rondom bakken en dan langzaam garen in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig