Rollade gelakt met stroop
bewaar
bewaar

Rollade gelakt met stroop

Maak er een culinaire avond van! De varkensfiletrollade wordt geserveerd met fruitstroop, spekreepjes en rozemarijn.

20 min. bereiden / 45 min. oventijd / 10 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Haal het netje van de rollade en snijd het vlees overlangs door. Laat de helften aan elkaar zitten.

Maal het spek en de rozemarijn in de keukenmachine in 1 min. fijn. Verdeel het mengsel over de binnenkant van het vlees en bind het vlees zo strak mogelijk op met keukentouw of met de bijgeleverde elastiekjes.

Verhit de boter in een braadpan. Bak de rollade in 4 min. rondom bruin en leg in de oven. Bestrijk de rollade met de fruitstroop en bak ca. 45 min. in de oven. Bedruip halverwege met behulp van een lepel met het bakvocht. Haal uit de oven en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie.

combinatietipLekker met aardappelgratin met zoete ui.
algemeen*Tijdelijk in assortiment in december.

Rollade braden

Instructievideo - 04:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rollade gelakt met stroop

Maak er een culinaire avond van! De varkensfiletrollade wordt geserveerd met fruitstroop, spekreepjes en rozemarijn.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig