Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade
bewaar
bewaar

Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In steelpannetje port ca. 10 minuten inkoken tot nog vloeibaar stroperig mengsel. Intussen peultjes schoonmaken en wassen. Peultjes in 5 à 8 minuten beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Sneetjes brood roosteren. In schaal peultjes, veldsla en olijven door elkaar scheppen. Ingrediënten uit salad kit door salade scheppen. Kaas over brood verdelen, portsiroop erover sprenkelen en apart bij salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig