Wentelteefjes met custard
Aan de slag
Klop de eieren los met de melk, kaneel en suiker. Haal de sneetjes brood door het eimengsel. Zorg ervoor dat het brood het mengsel goed opneemt.
Bereid de custard volgens de bereidingswijze op de verpakking. De custard moet warm, maar niet gloeiend heet zijn.
Verhit de helft van de boter en bak de helft van het brood in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de boter en bak de rest van het brood op dezelfde manier.
Verdeel de wentelteefjes over 8 borden, leg er een bol ijs bij en schep de warme custard erover.
Wentelteefjes met custard
nagerecht
null personen
475 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met de melk, kaneel en suiker. Haal de sneetjes brood door het eimengsel. Zorg ervoor dat het brood het mengsel goed opneemt.
Bereid de custard volgens de bereidingswijze op de verpakking. De custard moet warm, maar niet gloeiend heet zijn.
Verhit de helft van de boter en bak de helft van het brood in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de boter en bak de rest van het brood op dezelfde manier.
Verdeel de wentelteefjes over 8 borden, leg er een bol ijs bij en schep de warme custard erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
200 ml halfvolle melk
1 tl kaneel
2 el suiker
1 stol
1 pak custard
50 g boter
1 l vanilleroomijs