Wentelteefjes met custard
bewaar
bewaar

Wentelteefjes met custard

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Klop de eieren los met de melk, kaneel en suiker. Haal de sneetjes brood door het eimengsel. Zorg ervoor dat het brood het mengsel goed opneemt.

Bereid de custard volgens de bereidingswijze op de verpakking. De custard moet warm, maar niet gloeiend heet zijn.

Verhit de helft van de boter en bak de helft van het brood in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de boter en bak de rest van het brood op dezelfde manier.

Verdeel de wentelteefjes over 8 borden, leg er een bol ijs bij en schep de warme custard erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes met custard

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig