Medaillons met paddenstoelen
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C. Bak de rösti op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. goudbruin. Keer halverwege.
Snijd ondertussen het vlees in 8 stukken. Bestrooi met peper en zout. Vouw de ham dubbel en omwikkel het vlees ermee.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 4 min. Voeg de blaadjes van de tijm uit de paddenstoelenmix en de madeira toe. Zet het vuur laag en voeg de slagroom toe. Laat 6 min. inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak het vlees in 6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen. Keer halverwege. Serveer met de saus en rösti. Lekker met aspergetips.
Medaillons met paddenstoelen
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C. Bak de rösti op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. goudbruin. Keer halverwege.
Snijd ondertussen het vlees in 8 stukken. Bestrooi met peper en zout. Vouw de ham dubbel en omwikkel het vlees ermee.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 4 min. Voeg de blaadjes van de tijm uit de paddenstoelenmix en de madeira toe. Zet het vuur laag en voeg de slagroom toe. Laat 6 min. inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak het vlees in 6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen. Keer halverwege. Serveer met de saus en rösti. Lekker met aspergetips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak röstirondjes
400 g varkenshaas
8 plakjes serranoham
4 el olijfolie
1 sjalot
2 schalen paddenstoelenmix
3 el madeira
1 bekertje slagroom
Dit heb je nodig
bakpapier