Carpacciobonbon
bewaar
bewaar

Carpacciobonbon

Carpaccio als voorgerecht, maar dan net even anders: een carpaccio-bonbon. Culinair hapje op sterrenniveau, zó gemaakt.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze beginnen te geuren. Zet opzij om af te koelen.

Pluk de blaadjes van de peterselie en basilicum en snijd fijn. Snijd de rucola fijn en meng met ⅓ peterselie en ⅓ basilicum. Meng er de vinaigrette, kaassnippers en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Leg 3 plakjes carpaccio op het werkblad en leg hier ⅛ van de kruidensalade op. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de sla heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 7 bonbons. Bestrooi met peper en zout.

Leg op elk bord 2 bonbons. Verdeel de rest van de rucola, peterselie, basilicum en pijnboompitten erover. Besprenkel met de olijfolie.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Bonbon van carpaccio

Instructievideo - 01:27 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpacciobonbon

Carpaccio als voorgerecht, maar dan net even anders: een carpaccio-bonbon. Culinair hapje op sterrenniveau, zó gemaakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig