Gebakken zalm met oestersaus
bewaar
bewaar

Gebakken zalm met oestersaus

10 min. bereiden

2 ingrediënten

Aan de slag

Dep de zalmhaasjes droog. Bestrijk de vis (niet de huid) met de oestersaus en bestrooi met peper. Bak met de huid naar beneden in een koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur in 7 min. gaar. Keer de laatste min. Neem uit de pan en neem de huid van de vis. Bak de huid op hoog vuur in 1 min. knapperig. Druk met een spatel tegen de pan. Serveer de zalm met de huid. Lekker met haricots verts en shiitake.

Vis en vlees bakken

Instructievideo - 00:58 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken zalm met oestersaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig