IJsbergsla met oestersaus
Aan de slag
Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden. Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden. In wok olie verhitten. Stoneleeks 1 minuut roerbakken. Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven. Op smaak brengen met peper. Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen. Lekker bij visgerechten.
IJsbergsla met oestersaus
bijgerecht
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden. Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden. In wok olie verhitten. Stoneleeks 1 minuut roerbakken. Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven. Op smaak brengen met peper. Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen. Lekker bij visgerechten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 krop ijsbergsla
1 zakje stoneleeks
2 eetlepels sesamolie
0 zwarte peper
3 eetlepels oestersaus
Dit heb je nodig
wok