Geitenkaassoufflé met rode ui
bewaar
bewaar

Geitenkaassoufflé met rode ui

25 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwarm de melk in een pan tot lauwwarm. Verhit de boter in een steelpan en voeg de ui toe. Laat 5 min. smoren tot de ui gaar is. Doe de bloem erbij en roer 2 min. tot het geheel lichtbruin is. Voeg al roerend beetje bij beetje de melk toe en kook tot de saus gebonden is. Laat afkoelen.

Roer de eidooiers, kaas en peper en zout erdoor. Klop het eiwit stijf tot het glanst en stevige pieken vormt. Spatel luchtig door de saus. Verdeel over de ramequins en zet deze in de braadslee. Schenk kokend water in de braadslee tot de vormpjes voor 3/4 in het water staan. Bak in 15-20 min. goudbruin. Serveer direct.

Eiwit kloppen

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geitenkaassoufflé met rode ui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig