Cashewnotenpesto
Aan de slag
Koriander, inclusief steeltjes, fijn hakken. Knoflook pellen en uitpersen. In keukenmachine of vijzel cashewnoten fijnmalen of wrijven. Koriander, knoflook en kaas toevoegen en geheel fijnmalen. Zoveel olie toevoegen dat smeuïg mengsel ontstaat.
algemeenDe pesto is in de koelkast enkele dagen houdbaar. Lekker op stokbrood, geroosterd brood, crostini, ciabatta met kipfilet en tomaat, door pasta, in kipgerechten en gerechten met tomaat.
Cashewnotenpesto
bijgerecht
null personen
185 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Koriander, inclusief steeltjes, fijn hakken. Knoflook pellen en uitpersen. In keukenmachine of vijzel cashewnoten fijnmalen of wrijven. Koriander, knoflook en kaas toevoegen en geheel fijnmalen. Zoveel olie toevoegen dat smeuïg mengsel ontstaat.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje verse koriander
1 teentje knoflook
75 g gezouten cashewnoten
50 g geraspte Parrano of oude Goudse
50 ml olijfolie
Dit heb je nodig
keukenmachine