Roergebakken citroenspinazie
Aan de slag
Boen de halve citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroenhelft uit. Verhit de olie in de wok en bak de knoflook 30 seconden. Schep de spinazie er (in gedeelten) bij en roerbak tot de blaadjes slinken. Roer het citroensap en de citroenrasp erdoor en roerbak het geheel nog 1 minuut. Voeg zout en (versgemalen) peper naar smaak toe. Strooi er de cashewnoten over. Lekker bij biefstuk of kip.
Roergebakken citroenspinazie
bijgerecht
null personen
250 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Boen de halve citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroenhelft uit. Verhit de olie in de wok en bak de knoflook 30 seconden. Schep de spinazie er (in gedeelten) bij en roerbak tot de blaadjes slinken. Roer het citroensap en de citroenrasp erdoor en roerbak het geheel nog 1 minuut. Voeg zout en (versgemalen) peper naar smaak toe. Strooi er de cashewnoten over. Lekker bij biefstuk of kip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ citroen
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
2 zakken panklare spinazie
25 g gezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok
keukenpapier