Aardappel-notenkoekjes met bieslook
bewaar
bewaar

Aardappel-notenkoekjes met bieslook

35 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

In pan kokend water met zout aardappels in ca. 20 minuten gaar koken. Cashewnoten grof hakken. Aardappels afgieten en fijnstampen. Boven twee kommen 1 ei splitsen. Bieslook fijn knippen. Noten, bieslook en eidooier door puree roeren. Zout en peper toevoegen. Puree in diep bord scheppen en ca. 30 minuten laten afkoelen. Van puree 12 koekjes vormen. Eiwit in diep bord loskloppen, bloem en paneermeel elk op bord scheppen. Aardappel-notenkoekjes eerst door bloem wentelen, overtollige bloem afschudden, dan door eiwit halen en vervolgens door paneermeel wentelen. Koekjes tot gebruik in koelkast zetten.

In frituurpan olie verhitten. Aardappel-notenkoekjes in 2 à 3 minuten goudbruin bakken. Direct serveren. Lekker bij gegrilde kip of schnitzels en boontjes of sla.

algemeenU kunt de koekjes ook in een koekenpan met 6 eetlepels olie bakken. De baktijd is dan ca. 6 minuten, keer ze halverwege.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-notenkoekjes met bieslook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig