Manchego-gemarineerde biet prikker
Aan de slag
In kom olie, sherry en azijn tot dressing kloppen. Knoflook erboven uitpersen. Van dille 3 takjes achterhouden. Rest van dille boven dressing fijn knippen. Bietjes schillen en in stukjes van ca. 1 1/2 cm dik snijden. In dressing instens 1 uur marineren, af en toe omscheppen. Manchego in driehoekige plakjes van ca. 1/2 cm dik snijden.
Aan elke prikker om en om 2 plakjes manchego en 2 stukjes biet steken. Steek hierbij stukjes van de achtergehouden takjes dille ertussen vast.
Manchego-gemarineerde biet prikker
null porties
75 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In kom olie, sherry en azijn tot dressing kloppen. Knoflook erboven uitpersen. Van dille 3 takjes achterhouden. Rest van dille boven dressing fijn knippen. Bietjes schillen en in stukjes van ca. 1 1/2 cm dik snijden. In dressing instens 1 uur marineren, af en toe omscheppen. Manchego in driehoekige plakjes van ca. 1/2 cm dik snijden.
Aan elke prikker om en om 2 plakjes manchego en 2 stukjes biet steken. Steek hierbij stukjes van de achtergehouden takjes dille ertussen vast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels walnotenolie
1 eetlepel sherry
1 eetlepel azijn
1 teen knoflook
10 g verse dille
2 kleine gekookte bietjes
150 g manchego (Spaanse schapenkaas)
Dit heb je nodig
cocktailprikkers