Jacket potato met tonijn en spinaziesalade
Aan de slag
Aardappel onder stromend water schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken. Op bord leggen en in magnetron in ca. 3 minuten op vol vermogen (700 Watt) gaar laten worden. Ca. 3 minuten laten nagaren.Intussen tonijnsteak in kleine stukjes snijden en in kom mengen met zure room, Italiaanse kruiden, zout en peper. Aardappel over lengte insnijden en openduwen. Tonijnmengsel erin scheppen. In magnetron nog ca. 1 minuut op vol vermogen verwarmen.Intussen in kom dressing door spinazie scheppen. Spinaziesalade rond gevulde aardappel verdelen.
Jacket potato met tonijn en spinaziesalade
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Aardappel onder stromend water schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken. Op bord leggen en in magnetron in ca. 3 minuten op vol vermogen (700 Watt) gaar laten worden. Ca. 3 minuten laten nagaren.Intussen tonijnsteak in kleine stukjes snijden en in kom mengen met zure room, Italiaanse kruiden, zout en peper. Aardappel over lengte insnijden en openduwen. Tonijnmengsel erin scheppen. In magnetron nog ca. 1 minuut op vol vermogen verwarmen.Intussen in kom dressing door spinazie scheppen. Spinaziesalade rond gevulde aardappel verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 grote aardappel
1 tonijnsteak
2 volle eetlepels zure room
½ eetlepel Italiaanse kruiden (diepvries)
0 zout
0 (versgemalen) peper
2 eetlepels yoghurtdressing
100 g panklare spinazie