Blauwaderkaasfondue
Aan de slag
Roer de maizena met 3 el wijn tot een glad mengsel. Schenk in de caquelon of de pan en voeg de rest van de wijn toe. Breng aan de kook. Voeg het citroensap toe. Roer eerst de geitenkaas er in porties door en daarna de blauwaderkaas. Roer tot een gladde, dikke fondue. Breng op smaak met peper. Bestrooi met de bieslook.
Blauwaderkaasfondue
bijgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Roer de maizena met 3 el wijn tot een glad mengsel. Schenk in de caquelon of de pan en voeg de rest van de wijn toe. Breng aan de kook. Voeg het citroensap toe. Roer eerst de geitenkaas er in porties door en daarna de blauwaderkaas. Roer tot een gladde, dikke fondue. Breng op smaak met peper. Bestrooi met de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el maizena
300 ml droge witte wijn
1 el citroensap
400 g Hollandse geitenkaas
300 g fourme d'ambert
1 bakje bieslook
Dit heb je nodig
caquelon (kaasfonduepan)