Puree met witlof en kaas
bewaar
bewaar

Puree met witlof en kaas

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken. Kook ze met de tijm in 25 min. in water met zout gaar.

Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het lof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd het lof in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak het witlof 2 min. Meng de zure room erdoor.

Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep het witlof en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met kipsaucijzen.

algemeenVoeg wat nootmuskaat toe voor een kruidig accent.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Puree met witlof en kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig