Puree met bloemkool en mosterd
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in een ruime pan water met zout gaar. Voeg de laatste 8 min. de bloemkool toe.
Giet de aardappelen en bloemkool af. Verwarm de melk en boter in een steelpan. Voeg samen met de mosterd toe aan de aardappelen en bloemkool. Stamp met een pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met rookworst.
Puree met bloemkool en mosterd
bijgerecht
null personen
375 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in een ruime pan water met zout gaar. Voeg de laatste 8 min. de bloemkool toe.
Giet de aardappelen en bloemkool af. Verwarm de melk en boter in een steelpan. Voeg samen met de mosterd toe aan de aardappelen en bloemkool. Stamp met een pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met rookworst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
1 bloemkool
100 ml melk
75 g boter
2 el grove mosterd
Dit heb je nodig
pureestamper