Chocololly's
Een perfecte traktatie: chocolade op een stokje!
Aan de slag
Hak de pure en witte chocolade grof. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Vouw een cornetje van bakpapier.
Smelt in aparte pannen de pure en witte chocolade au bain-marie. Leg een stuk bakpapier op een snijplank en schep de pure chocolade er in cirkels met een doorsnede van 6 cm op. Leg in elke cirkel 1 satéprikker. Schep er eventueel nog wat pure chocolade op, zodat de prikker met chocolade bedekt is.
Vul het cornetje met de witte chocolade en versier de lolly's. Decoreer met het sesamzaad, de noten, cranberry's en rozijnen. Laat in de koelkast in 30 min. hard worden. Bon appétit!
Chocololly's
Instructievideo - 03:15 min.
Chocololly's
Een perfecte traktatie: chocolade op een stokje!
null porties
165 kcal
30 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Hak de pure en witte chocolade grof. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Vouw een cornetje van bakpapier.
Smelt in aparte pannen de pure en witte chocolade au bain-marie. Leg een stuk bakpapier op een snijplank en schep de pure chocolade er in cirkels met een doorsnede van 6 cm op. Leg in elke cirkel 1 satéprikker. Schep er eventueel nog wat pure chocolade op, zodat de prikker met chocolade bedekt is.
Vul het cornetje met de witte chocolade en versier de lolly's. Decoreer met het sesamzaad, de noten, cranberry's en rozijnen. Laat in de koelkast in 30 min. hard worden. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g pure chocolade 72%
50 g witte chocolade
1 el sesamzaad
1 el ongezouten pecannoten
1 el ongezouten pistachenoten
1 el gedroogde cranberry's
1 el blanke rozijnen
Dit heb je nodig
bakpapier
satéprikkers