Kabeljauw en papillotte
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 vellen bakpapier van 30 cm breed. Leg de paksoi in het midden van de papiervellen en verdeel de haricots verts erover. Verdeel de vis in 4 porties, bestrooi met zout naar smaak en leg op de groenten. Snijd de gember in zo dun mogelijke plakjes en de peper in dunne reepjes. Verdeel samen met de knoflook over de vis.
Rasp de groene schil van de limoen boven de vis en pers de vrucht uit. Schenk het sap en de sesamolie over de vis. Voeg aan elk pakketje 1 el water toe en vouw zorgvuldig dicht. Leg ca.15 min. in de oven.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een vispakketje.
En papillotte
Instructievideo - 00:42 min.
Kabeljauw en papillotte
hoofdgerecht
null personen
380 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 vellen bakpapier van 30 cm breed. Leg de paksoi in het midden van de papiervellen en verdeel de haricots verts erover. Verdeel de vis in 4 porties, bestrooi met zout naar smaak en leg op de groenten. Snijd de gember in zo dun mogelijke plakjes en de peper in dunne reepjes. Verdeel samen met de knoflook over de vis.
Rasp de groene schil van de limoen boven de vis en pers de vrucht uit. Schenk het sap en de sesamolie over de vis. Voeg aan elk pakketje 1 el water toe en vouw zorgvuldig dicht. Leg ca.15 min. in de oven.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een vispakketje.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 struik paksoi
1 schaal haricots verts
400 g kabeljauwfilet
2 cm verse gember
1 rode peper
2 tenen knoflook
1 limoen
1 el sesamolie
1 pakje Chinese eiermie
Dit heb je nodig
bakpapier