Paksoi met gember en sesamnoedels
bewaar
bewaar

Paksoi met gember en sesamnoedels

Paksoi op z'n oosters: haricots verts, gember, sesam en fijne mie.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel af onder koud stromend water. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken, pel en prak fijn. Snijd de paksoistelen in de breedte in 3 stukken, snijd het groen fijn. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts. Schil en rasp de gember.

Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de gember 30 sec. Voeg de paksoistelen, gembersiroop, vissaus, haricots verts en het water toe. Schep om, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 8 min. stoven. Voeg het paksoigroen toe en verwarm 1 min. Verhit ondertussen de rest van de olie in de wok en roerbak de noedels 3 min. Verdeel de groenten over de noedels, bestrooi met het sesamzaad en schep het ei erop.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paksoi met gember en sesamnoedels

Paksoi op z'n oosters: haricots verts, gember, sesam en fijne mie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig