Courgettestamppot
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. In grote pan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en courgetteblokjes met kippenbouillontablet 8 à 10 minuten laten garen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en toevoegen aan ui en courgette. Stamppotschotel bestrijken met zure room en gehakt erover strooien.
Courgettestamppot
hoofdgerecht
null personen
925 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. In grote pan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en courgetteblokjes met kippenbouillontablet 8 à 10 minuten laten garen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en toevoegen aan ui en courgette. Stamppotschotel bestrijken met zure room en gehakt erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 courgettes
6 eetlepels (olijf)olie
½ kippenbouillontablet
200 g rundergehakt
1 zakje puree à la minute
1 bekertje zure room