Kipchipolataworstje met driekleurenpuree
bewaar
bewaar

Kipchipolataworstje met driekleurenpuree

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de winterpeen, snijd in stukjes en kook in een bodempje water in 10 min. gaar. Verhit in een koekenpan de boter en bak de worstjes in 12 min. gaar op laag vuur.

Snijd de bieten grof en warm ze op in een pan. Bereid de zakjes puree apart. Roer door 1 deel de wortel. Roer door een deel van de puree de bieten en door het andere deel de tuinerwtjes.

Verdeel de puree met een ijsbolletjestang op de borden. Serveer met de worst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipchipolataworstje met driekleurenpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig