Kipfilet met romige paprika
bewaar
bewaar

Kipfilet met romige paprika

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Paprika schoonmaken en snipperen. Uien pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en uien fruiten. Paprika toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilet met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilet in 12 min. rondom bruin en gaar bakken. Room bij paprika schenken, 5 min. verwarmen en met zout en peper op smaak brengen. Kip in vier stukken verdelen en met romige paprika en puree serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet met romige paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig