Gegrilde groenten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de paprika schoon en snijd in lange repen. Snijd de ui en tomaten in parten. Verdeel de paprika, tomaat, ui en de ongepelde knoflook in een ruime ovenschaal. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met de kruiden.
Bak in ca. 40 min. gaar, neem uit de oven en laat afkoelen tot het lauw is. Duw de knoflook uit de vliesjes en voeg de rest van de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Gegrilde groenten
bijgerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de paprika schoon en snijd in lange repen. Snijd de ui en tomaten in parten. Verdeel de paprika, tomaat, ui en de ongepelde knoflook in een ruime ovenschaal. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met de kruiden.
Bak in ca. 40 min. gaar, neem uit de oven en laat afkoelen tot het lauw is. Duw de knoflook uit de vliesjes en voeg de rest van de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 rode puntpaprika's
4 rode uien
500 g tastytomtomaten
6 tenen knoflook
7 el traditionele olijfolie
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
Dit heb je nodig
ovenschaal