Pompoen met kruidenkorstje
bewaar
bewaar

Pompoen met kruidenkorstje

20 min. bereiden / 25 min. wachten

licht pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde pompoen in kwarten en verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel. Snijd de kwarten in parten van 1 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

Maal het beschuit met de knoflook, kaas en kruiden in de keukenmachine fijn. Bestrijk de pompoen met de olie en verdeel het kruim erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de pompoen in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Lekker met gebakken kabeljauw en rijst.

Pompoen schillen en snijden

Instructievideo - 01:05 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoen met kruidenkorstje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig