Ovenpasta met pompoen
bewaar
bewaar

Ovenpasta met pompoen

Heerlijk warm gerecht voor zo'n echte druilerige (herfst)avond.

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de spekreepjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de pompoenstukjes toe en bak 3 min. mee. Doe de tomatenblokjes en salie erbij en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de pompoen met de pasta en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin.

bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden, tot het bakken in de oven. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak in ca. 30 min. in de oven op 200 °C.

Pompoen schillen en snijden

Instructievideo - 01:05 min.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenpasta met pompoen

Heerlijk warm gerecht voor zo'n echte druilerige (herfst)avond.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig