Gegratineerde groentepasta met pesto
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de plakjes rundervink aan beide kanten in 5 min. bruin. Voeg de ui en de wokgroente toe en bak 5 min. Schep de tomatenblokjes en de pesto erdoor en verwarm nog 3-4 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en voeg toe aan het groentemengsel. Schep in de ovenschaal en strooi er de kaas over. Bak de pasta 20-25 min. in de oven tot de kaas is gesmolten en kleurt.
Gegratineerde groentepasta met pesto
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
25 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de plakjes rundervink aan beide kanten in 5 min. bruin. Voeg de ui en de wokgroente toe en bak 5 min. Schep de tomatenblokjes en de pesto erdoor en verwarm nog 3-4 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en voeg toe aan het groentemengsel. Schep in de ovenschaal en strooi er de kaas over. Bak de pasta 20-25 min. in de oven tot de kaas is gesmolten en kleurt.
kookstaptip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkoren penne rigate
2 el traditionele olijfolie
3 rundervinken
1 ui
400 g Hollandse wokgroente
400 g tomatenblokjes
1 el pesto alla Genovese
150 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet