Pecan pie
bewaar
bewaar

Pecan pie

Pecannoten je lievelings? Dan moet je eens deze pecan pie proberen!

30 min. bereiden / 50 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Mix de bloem, poedersuiker, boter en het zout in de keukenmachine tot een kruimelig deeg. Kneed dit met de hand verder tot een bal. Vet de bakblik in en bekleed met het deeg. Zet ca. 20 min. in de oven. Doe de noten in het ovenschaaltje en bak ca. 10 min. in de oven.

Verhit ondertussen de stroop, basterdsuiker en slagroom in een steelpan. Breng aan de kook en laat 6 min. op laag vuur koken. Neem het bakblik uit de oven en verdeel de noten over de taartbodem. Schenk de karamelsaus erover en bak nog ca. 20 min. in de oven. Laat voor serveren helemaal afkoelen.

bewaartipJe kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt met vershoudfolie op kamertemperatuur.

Bakvormen bekleden

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pecan pie

Pecannoten je lievelings? Dan moet je eens deze pecan pie proberen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig