Aardappel en venkel
bewaar
bewaar

Aardappel en venkel

Klein beetje voorbereiden, in de oven en kláár is je ovenschotel.

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en venkelknollen en snijd ze in dunne plakjes. Verdeel de aardappel en venkel in lagen over de ovenschaal. Begin en eindig met aardappel en bestrooi de lagen telkens naar smaak met peper en eventueel zout.

Pers de knoflook en verdeel tussen de lagen. Schenk de slagroom erover en bestrooi met de kaas. Dek af met aluminiumfolie.

Bak in de oven in ca. 45 min. gaar. Verwijder de laatste 10 min. de folie voor een knapperig korstje. Lekker met gebakken kabeljauw.

bewaartipU kunt de ovenschotel 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 190 °C.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel en venkel

Klein beetje voorbereiden, in de oven en kláár is je ovenschotel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig