Falafelburger
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime schaal en meng met het kerriepoeder, de rozijnen en zout naar smaak. Giet er zo veel kokend water op dat de couscous net onder staat. Laat 10 min. staan. Verhit 3/5 olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas een nieuw deel toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet en duw met een lepel het vocht eruit. Snijd de spinazie grof.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafelburgers in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Roer de couscous los met een vork en meng de spinazie erdoor. Serveer met de burgers.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Falafelburger
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime schaal en meng met het kerriepoeder, de rozijnen en zout naar smaak. Giet er zo veel kokend water op dat de couscous net onder staat. Laat 10 min. staan. Verhit 3/5 olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas een nieuw deel toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet en duw met een lepel het vocht eruit. Snijd de spinazie grof.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafelburgers in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Roer de couscous los met een vork en meng de spinazie erdoor. Serveer met de burgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
1 el kerriepoeder
50 g rozijnen
3 el milde olijfolie
600 g verse spinazie
300 g Garden Gourmet falafelburgers
Dit heb je nodig
bakpapier