Groentewokstukjes met spinazie en venkel
Snel wokgerecht met lekker veel groente.
Aan de slag
Halveer de paprika en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de groentewokstukjes en sojasaus toe en bak 4 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de venkel in dunne reepjes en voeg met de spinazie toe, bak 5 min. Schep regelmatig om. Laat de flageolets uitlekken, voeg de laatste 2 min. toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met geroosterd sesamzaad.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Groentewokstukjes met spinazie en venkel
Snel wokgerecht met lekker veel groente.
hoofdgerecht
null personen
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de groentewokstukjes en sojasaus toe en bak 4 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de venkel in dunne reepjes en voeg met de spinazie toe, bak 5 min. Schep regelmatig om. Laat de flageolets uitlekken, voeg de laatste 2 min. toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met geroosterd sesamzaad.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
2 el sesamolie
350 g roerbakgroente
3 el Japanse sojasaus
350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
1 venkelknol
300 g verse spinazie
850 g flageolets