Lamsrack met aardappelblokjes en knoflook
bewaar
bewaar

Lamsrack met aardappelblokjes en knoflook

Plan je een diner met vrienden? Dit chique hoofdgerecht staat prachtig op tafel (en is ook nog eens verrukkelijk).

45 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pel de knoflook. Kook in een pan de wijn, knoflook en fond op een hoog vuur in tot 2 dl. Bestrooi ondertussen de lamsracks met peper en zout. Verhit olie in de pan. Voeg boter toe en bak de lamsraces in ca. 10 a 12 min. rosé. Af en toe keren.

Neem de lamsrack uit de pan en laat rusten op aluminiumfolie. Voeg intussen de aardappelblokjes toe aan het braadvet en bak ca. 5 min. Schenk de fond erbij en kook nog ca. 5 min. mee.

Van het vuur af de truffelolie door de jus roeren. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de jus met aardappelblokjes over de (voorverwarmde) borden. Snijd de lamsrack tussen de botjes in stukjes en leg op de aardappeltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamsrack met aardappelblokjes en knoflook

Plan je een diner met vrienden? Dit chique hoofdgerecht staat prachtig op tafel (en is ook nog eens verrukkelijk).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig