Lamsrack met groene-kruidenkorst
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes brood ontkorsten en (in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruim, kruiden, knoflook, tapenade, zout en peper door 75 g boter roeren. Lamsracks met peper bestrooien. In koekenpan rest van boter verhitten en lamsracks in 2 minuten rondom bruin bakken. Lamsracks in ovenschaal leggen en braadvet eromheen schenken. Bovenkant van vlees bedekken met kruidenmengsel, goed aandrukken. In midden van oven lamsracks in ca. 15 minuten mooi bruin en van binnen rosé bakken. Vlees op vier warme borden leggen. Lamsracks (aan tafel) tussen botjes door in plakken snijden. Serveren met notenrijst en lentegroenten.
Lamsrack met groene-kruidenkorst
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes brood ontkorsten en (in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruim, kruiden, knoflook, tapenade, zout en peper door 75 g boter roeren. Lamsracks met peper bestrooien. In koekenpan rest van boter verhitten en lamsracks in 2 minuten rondom bruin bakken. Lamsracks in ovenschaal leggen en braadvet eromheen schenken. Bovenkant van vlees bedekken met kruidenmengsel, goed aandrukken. In midden van oven lamsracks in ca. 15 minuten mooi bruin en van binnen rosé bakken. Vlees op vier warme borden leggen. Lamsracks (aan tafel) tussen botjes door in plakken snijden. Serveren met notenrijst en lentegroenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 sneetjes (oud) witbrood
½ zakje verse Italiaanse kruidenmix
2 teentjes knoflook
1 eetlepel groene olijventapenade
125 g zachte roomboter
2 schaaltjes lamsracks
Dit heb je nodig
ovenschaal