Risotto met raapstelen en rucola
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de raapstelen en rucola grof. Verhit de boter in een (braad)pan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de knoflook en rijst toe en bak 1 min. mee. Voeg de raapstelen toe en laat al omscheppend slinken.
Schenk de kippenbouillon erbij en breng aan de kook. Kook de rijst al roerend zonder deksel op de pan in 15-20 min. gaar. Roer af en toe en voeg zo nodig meer bouillon (of water) toe. Rasp ondertussen de kaas. Schep als de rijst gaar is de Parmezaan erdoor. Meng ook de rucola en de zwarte peper erdoor en zet het vuur uit.
Risotto met raapstelen en rucola
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de raapstelen en rucola grof. Verhit de boter in een (braad)pan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de knoflook en rijst toe en bak 1 min. mee. Voeg de raapstelen toe en laat al omscheppend slinken.
Schenk de kippenbouillon erbij en breng aan de kook. Kook de rijst al roerend zonder deksel op de pan in 15-20 min. gaar. Roer af en toe en voeg zo nodig meer bouillon (of water) toe. Rasp ondertussen de kaas. Schep als de rijst gaar is de Parmezaan erdoor. Meng ook de rucola en de zwarte peper erdoor en zet het vuur uit.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 grote ui
1 teen knoflook
200 g raapstelen
30 g rucola
2 el ongezouten roomboter
350 ml kippenbouillon
150 risottorijst
40 g Parmezaanse kaas
½ tl versgemalen zwarte peper